Skoncentrowana Baza do Zupy Makaronowej w Stylu Japońskim - Ramen Smak Shoyu (sos Sojowy) Kikkoman

Wegańskie
Skoncentrowana Baza do Zupy Makaronowej w Stylu Japońskim - Ramen Smak Shoyu (sos Sojowy) Kikkoman 250 ml ml butelka
Dostępne wyłącznie w sklepach z żywnością azjatycką

Woda, sos sojowy (woda, ziarno soipszenica, sól)(33%), sól, syrop glukozowy, olej słonecznikowy, wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, 5’-rybonukleotydy disodowe), hydrolizowane białko sojowe, alkohol etylowy, przyprawy, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), naturalny aromat, ekstrakt drożdżowy, algi brunatne (Ascophyllum nodosum) w proszku.

Wszechstronna i wegańska z natury.

Jeśli chodzi o zupy, istnieje nieskończona liczba przepisów – szczególnie w Azji. Baza do zupy ramen Kikkoman to wygodna przepustka do świata zupełnie nowych doznań smakowych.

Niezależnie od tego, czy preferujesz makaron ramen, udon czy soba, wszystko zaczyna się od jednej łyżki Bazy do zupy ramen Kikkoman. A potem? Czeka na ciebie nieskończona liczba pysznych zup i bulionów! Puść wodze fantazji: marchewka, kapusta pekińska, trochę szynki i kilka jajek na twardo? Czemu nie! Jeśli lubisz pikantne smaki, możesz dorzuć miso lub kimchi. Szybko, łatwo – i po wegańsku.

Tak na marginesie - shoyu oznacza soję. I wszystko jasne - w przepisie na naszą Bazę do zupy ramen Kikkoman nie mogło jej zabraknąć. Stąd właśnie bierze się wyraźnie wyczuwalny w niej smak umami.

Ramen to klasyczna japońska zupa z makaronem, wywodząca się z kuchni chińskiej. W Japonii cieszy się tak ogromną popularnością, że w samym Tokio znajduje się około 5 000 restauracji serwujących wyłącznie ramen.

 

ODKRYJ ŚWIAT NASZYCH PRODUKTÓW

Bądź zawsze na bieżąco!

Ekscytujące wiadomości, pyszne przepisy i ekstra konkursy.

Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nie kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.

Ekscytujące wiadomości, pyszne przepisy i ekstra konkursy. Brzmi dobrze?

Do newslettera