Nasz klasyczny produkt - naturalnie warzony sos sojowy - to idealna przyprawa do gotowania i podkreślania smaku dań na talerzu. Pasuje do wszystkich rodzajów potraw, nie tylko tych z kuchni azjatyckiej! Wypróbuj naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman w połączeniu ze swoim ulubionym jedzeniem - włoską pizzą, amerykańskim burgerem, sałatkami, a nawet deserami. Wyjątkowa przyprawa doda łagodnego aromatu i bogatego smaku umami każdej potrawie.
Naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman jest produkowany według tradycyjnej receptury przy użyciu tylko czterech składników: soi, pszenicy, wody i soli. Nie zawiera żadnych sztucznych dodatków, konserwantów, barwników ani ulepszaczy smaku. Jego znakami rozpoznawczymi są klarowna, czerwono-brązowa barwa oraz niepowtarzalny smak.
Ten sos sojowy otrzymał oficjalną licencję na stosowanie znaku V-Label w całej Europie przez niezależną Europejską Unię Wegetariańską (EVU) po przejściu rygorystycznego procesu testowania i selekcji.