Naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman
Wegańskie
Dostępne rozmiary

UWOLNIJ UMAMI!

Naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman dodaje charakteru każdemu daniu – niezależnie, czy użyjesz go w trakcie gotowania, czy do przyprawienia gotowej potrawy na talerzu.  Swojemu bogatemu aromatowi zawdzięcza fakt, że taką samą popularnością cieszy się zarówno w kuchni azjatyckiej, jak i w kuchniach całego świata. Magiczny wpływ Sosu sojowego Kikkoman podkreśla smak codziennych posiłków, takich jak spaghetti bolognese albo soczysty burger. Podobnie działa na sosy sałatkowe, kremowe dipy czy słodkie desery, wzbogacając ich smak, ale nie przytłaczając własnym. 

Wystarczą tylko cztery proste składniki – woda, soja, pszenica i sól – i 300-letnia receptura, aby przygotować nasz Sos sojowy Kikkoman. Do jego produkcji nie stosujemy żadnych dodatków, barwników, konserwantów ani wzmacniaczy smaku, a wszystkie składniki objęte są gwarancją braku GMO. Nasz Sos sojowy dojrzewa spokojnie przez kilka miesięcy, dzięki czemu osiąga szczególnie wysoką zawartość umami, niepowtarzalny aromat i klarowność koloru.

To jedyny sposób, aby uzyskać charakterystyczny, intensywny i pikantny smak, z którego słynie Sos sojowy Kikkoman. Spróbuj, a poczujesz różnicę.

Sos sojowy Kikkoman jest w 100% wegański. Został skrupulatnie przetestowany i odznaczony certyfikatem V-Label Europejskiej Unii Wegetariańskiej (EVU). Sprawdź, jak umami wzbogaca smak jedzenia.

 

 

ODKRYJ ŚWIAT NASZYCH PRODUKTÓW

Nie obchodź się smakiem!

Zapisz się na regularną porcję pysznych inspiracji!
Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nic kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.