Zupa miso Shiro Kikkoman
Wegańskie
Dostępne wyłącznie w sklepach z żywnością azjatycką
Dostępne rozmiary

Pasta shiro lub białe miso jest wytwarzane z ziaren soi i ryżu. Podlega fermentacji przez czas nie dłuższy niż dwa miesiące. Shiro (co po japońsku oznacza „biały”) jest jasne i słodkawe, delikatnie słone w smaku. Ta pasta jest bardzo wszechstronna, można ją kreatywnie wykorzystywać na różne sposoby, a także spożywać samą. Nasza zupa miso shiro została wzbogacona o glony wakame, dymkę i yaki-fu. Glony wakame stanowią doskonałe źródło jodu, witamin, minerałów i przeciwutleniaczy. Yaki-fu to japońska pszenica suszona w piecu. Nadaje zupie charakterystyczną konsystencję i węglowodany. Wypróbuj naszą szybką, prostą i autentycznie japońską zupę miso shiro teraz! Wszystkie nasze zupy miso są odpowiednie dla wegan.

* Składniki odżywcze stanowią wartość po rozcieńczeniu we wrzącej wodzie.

ODKRYJ ŚWIAT NASZYCH PRODUKTÓW

Nie obchodź się smakiem!

Zapisz się na regularną porcję pysznych inspiracji!
Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nic kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.