Bezglutenowy Sos Do Sushi Kikkoman

Bezglutenowe
Dostępne wyłącznie w sklepach z żywnością azjatycką

cukier, woda, bezglutenowy sos sojowy (woda, ziarno soi, sól, ocet spirytusowy), sól, skrobia modyfikowana, syrop karmelizowanego cukru, alkohol etylowy, melasa, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), ekstrakt drożdżowy, algi brunatne (Ascophyllum nodosum) w proszku.

PEŁNIA SMAKU, ZERO KOMPROMISÓW.

Sushi bez sosu sojowego? Dla tych, którzy wolą unikać glutenu, wybór odpowiedniego sosu sojowego bywa trudny. Ale nie z nami! Nasz Bezglutenowy sos do sushi Kikkoman to bezglutenowa alternatywa dla tradycyjnych sosów, dzięki której nie musisz rezygnować z rozkoszowania się intensywnym smakiem umami! 

Nasz Bezglutenowy sos do sushi Kikkoman harmonijnie łączy słodycz, pikantność oraz subtelny smak sosu sojowego, który doskonale komponuje się z sushi. Niezależnie od tego, czy stosujesz go jako sos do maczania, czy jako przybranie, jego kremowa konsystencja sprawia, że z łatwością możesz dozować go prosto z pomysłowo zaprojektowanej butelki!

Nasz Bezglutenowy sos do sushi Kikkoman znakomicie nadaje się jako dodatek do wegańskich wersji sushi.

Roluj to sam! Zamiast kupować gotowe sushi, weź sprawy w swoje ręce i zroluj je samemu! To najlepszy sposób, aby doświadczyć pełni smaku prawdziwego sushi. Sos do sushi Kikkoman świetnie nadaje się i do maczania, i dekoracji!

 

 

ODKRYJ ŚWIAT NASZYCH PRODUKTÓW

Bądź zawsze na bieżąco!

Ekscytujące wiadomości, pyszne przepisy i ekstra konkursy.

Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nie kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.

Ekscytujące wiadomości, pyszne przepisy i ekstra konkursy. Brzmi dobrze?

Do newslettera