
cukier, woda, bezglutenowy sos sojowy (woda, ziarno soi, sól, ocet spirytusowy), sól, skrobia modyfikowana, syrop karmelizowanego cukru, alkohol etylowy, melasa, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), ekstrakt drożdżowy, algi brunatne (Ascophyllum nodosum) w proszku.
PEŁNIA SMAKU, ZERO KOMPROMISÓW.
Sushi bez sosu sojowego? Dla tych, którzy wolą unikać glutenu, wybór odpowiedniego sosu sojowego bywa trudny. Ale nie z nami! Nasz Bezglutenowy sos do sushi Kikkoman to bezglutenowa alternatywa dla tradycyjnych sosów, dzięki której nie musisz rezygnować z rozkoszowania się intensywnym smakiem umami!
Nasz Bezglutenowy sos do sushi Kikkoman harmonijnie łączy słodycz, pikantność oraz subtelny smak sosu sojowego, który doskonale komponuje się z sushi. Niezależnie od tego, czy stosujesz go jako sos do maczania, czy jako przybranie, jego kremowa konsystencja sprawia, że z łatwością możesz dozować go prosto z pomysłowo zaprojektowanej butelki!
Nasz Bezglutenowy sos do sushi Kikkoman znakomicie nadaje się jako dodatek do wegańskich wersji sushi.
Roluj to sam! Zamiast kupować gotowe sushi, weź sprawy w swoje ręce i zroluj je samemu! To najlepszy sposób, aby doświadczyć pełni smaku prawdziwego sushi. Sos do sushi Kikkoman świetnie nadaje się i do maczania, i dekoracji!