Sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), cukier, woda, wino (zawieradwutlenek siarki), sól, ekstrakt drożdżowy.
Rock’n’wok!
Szybki i wszechstronnie utalentowany: wok poradzi sobie ze wszystkim. Dzięki krótkiemu czasowi smażenia i minimalnemu zużyciu oleju idealnie nadaje się do przygotowywania zdrowych posiłków stir-fry. Równie szybki i wszechstronny jak sam wok jest także nasz Sos do woka Kikkoman.
Intensywny, słodki i pikantny, nasz Sos do woka nokautuje smakiem. Dodaje charakteru mięsu, rybom i warzywom – wystarczy jeden ruch ręką, dosłownie! Nasz Sos do woka Kikkoman możesz wygodnie dozować prosto z butelki.
Obsmaż, zdeglasuj i ciesz się pysznym smakiem. Kuchnia azjatycka nigdy nie była tak smaczna i prosta!
W woku można z łatwością przyrządzić nie tylko dania stir-fry; dzięki swojemu kształtowi doskonale nadaje się również do smażenia w głębokim tłuszczu.