Teriyaki Marynata bezglutenowa Kikkoman
Wegańskie
Bezglutenowe
Dostępne wyłącznie w sklepach z żywnością azjatycką
Dostępne rozmiary

Dzięki bezglutenowej marynacie Teriyaki Kikkoman wszyscy fani sosu sojowego, którzy nie tolerują glutenu, mogą cieszyć się smakiem mięsa i warzyw w niepowtarzalnym stylu teriyaki. Czy to jako marynata do dań z grilla, czy jako dodatek do potraw z patelni - sos nadaje jedzeniu wyjątkowy pikantny smak. 

Teriyaki to japoński sposób przyrządzania mięsa i ryb. Składniki marynuje się, a następnie grilluje lub smaży, dzięki czemu zyskują słodko-pikantny aromat. Teriyaki nie jest wyłączną domeną kuchni japońskiej - doskonale nadaje się także do przyrządzania klasycznych potraw z grilla.

Bezglutenowa marynata Teriyaki Kikkoman szczególnie dobrze komponuje się ryżem i sałatą. Perfekcyjnie sprawdza się również jako dip.

Ten sos Kikkoman jest odpowiedni dla wegan.

ODKRYJ ŚWIAT NASZYCH PRODUKTÓW

Nie obchodź się smakiem!

Zapisz się na regularną porcję pysznych inspiracji!
Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nic kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.