Pikantny sos z papryką chili do Kimchi Kikkoman
Dostępne rozmiary

TO TEN OSTRY.

Kimchi to klasyczne danie warzywne z Korei. Kiszone warzywa mają naprawdę wyjątkowy smak - słony, pikantny oraz intensywny. Kimchi wybornie sprawdza się jako dodatek do wielu potraw.

Bogaty aromat Sosu sojowego z chili do kimchi Kikkoman zamienia zwykły ryż w prawdziwy przysmak, dodaje dressingom pikantnego twista i wyostrza smak gulaszu. Sos ten to także wyśmienity dodatek do smażonych potraw i makaronów. Jeśli masz go pod ręką, z łatwością zamienisz klasyczny majonez w pikantny delikates. 

Sos sojowy z chili do kimchi Kikkoman oferuje kulinarną rozkosz nie tylko koneserom kuchni azjatyckiej, lecz wszystkim, którzy kochają ostre smaki.

Szybki sposób na domowe kimchi: drobno posiekaj 1 kg warzyw, np. kapusty pekińskiej. Wymieszaj ze 150 g Sosu sojowego z chili do kimchi Kikkoman i pozostaw do zamarynowania. Gotowe!

 

ODKRYJ ŚWIAT NASZYCH PRODUKTÓW

Nie obchodź się smakiem!

Zapisz się na regularną porcję pysznych inspiracji!
Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nic kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.