cukier, woda, sos sojowy (woda, ziarno soi, pszenica, sól), syrop karmelizowanego cukru, sól, skrobia modyfikowana, alkohol etylowy,
melasa, ekstrakt drożdżowy, ocet spirytusowy, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), algi brunatne (Ascophyllum nodosum) w proszku.
DELEKTUJ SIĘ OCEANEM.
Sushi bez sosu sojowego? O, nie! Sos do sushi Kikkoman z kawałkami surowej ryby i innymi dodatkami do sushi? O, tak!
Bazą dla tego sosu jest Naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman. Tym, co wyróżnia nasz Sos do sushi, jest jego nieco gęstsza, aksamitna konsystencja. To ona sprawia, że sos idealnie nadaje się do dekorowania, a następnie delektowania się przysmakami takimi, jak na przykład konger.
Ale Sos do sushi Kikkoman znakomicie sprawdza się również jako dodatek do sushi w wersji wegańskiej.
Roluj to sam! Zamiast kupować gotowe sushi, weź sprawy w swoje ręce i zroluj je samemu! To najlepszy sposób, aby doświadczyć pełni smaku prawdziwego sushi. Sos do sushi Kikkoman wspaniale nadaje się i do maczania, i dekoracji!