Słodka przyprawa w stylu mirin Kikkoman (na bazie fermentowanego ryżu)
Dostępne wyłącznie w sklepach z żywnością azjatycką
Dostępne rozmiary

Z przyprawą Kikkoman Mirin-Fu Twoje potrawy zyskają wyjątkowo apetyczny wygląd i doskonały smak. 
Mirin-Fu (co po japońsku oznacza „w stylu mirin”) to słodka japońska przyprawa i glazura. W porównaniu z tradycyjną japońską przyprawą mirin, która zawiera około 14% alkoholu, Mirin-Fu firmy Kikkoman charakteryzuje się mniejszą zawartością alkoholu (0,3%) oraz nadaje potrawom bogaty, łagodny smak i delikatną słodycz. 
Gotowa do użycia przyprawa Mirin-Fu jest wytwarzana z zastosowaniem autorskiej techniki fermentacji ryżu firmy Kikkoman i doskonale komponuje się z innymi przyprawami produkowanymi w oparciu o proces fermentacji, takimi jak sos sojowy, miso czy ocet. Jest to także podstawowy składnik idealnego domowego sosu teriyaki.
Sos Mirin-Fu firmy Kikkoman można dodawać do marynat oraz jako glazurę do ulubionych potraw, do ulubionych dań przygotowywanych w woku czy jako dodatek do niepowtarzalnie pysznych dipów. 

ODKRYJ ŚWIAT NASZYCH PRODUKTÓW

Nie obchodź się smakiem!

Zapisz się na regularną porcję pysznych inspiracji!
Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nic kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.