Naturalnie warzony sos sojowy z obniżoną zawartością soli
Wegańskie
Dostępne rozmiary

Chcesz używać mniej soli? Wybierz naturalnie warzony sos sojowy o obniżonej o 43% zawartości soli. Na skutek poddania specjalnemu procesowi, z sosu zostaje usunięta niemal połowa soli, dzięki czemu jest on idealną propozycją dla tych, którzy chcą ograniczyć spożycie soli, nie rezygnując z pełnego smaku potraw.

Naturalnie warzony sos sojowy o obniżonej o 43% zawartości soli Kikkoman jest tak samo pyszny, jak oryginał, z tym samym wyjątkowo pikantnym smakiem! Jest również tak samo uniwersalny, dlatego śmiało możesz doprawiać nim mięso, ryby czy warzywa. Sprawdza się również jako dodatek do zup i dressingów sałatkowych oraz jako baza do marynat. Za pomocą sosu sojowego możesz dodać smaku wszystkim potrawom - nie tylko tym z kuchni azjatyckiej!

Ten sos sojowy otrzymał oficjalną licencję na stosowanie znaku V-Label w całej Europie przez niezależną Europejską Unię Wegetariańską (EVU) po przejściu rygorystycznego procesu testowania i selekcji.

ODKRYJ ŚWIAT NASZYCH PRODUKTÓW

Nie obchodź się smakiem!

Zapisz się na regularną porcję pysznych inspiracji!
Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nic kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.