Chcesz używać mniej soli? Wybierz naturalnie warzony sos sojowy o obniżonej o 43% zawartości soli. Na skutek poddania specjalnemu procesowi, z sosu zostaje usunięta niemal połowa soli, dzięki czemu jest on idealną propozycją dla tych, którzy chcą ograniczyć spożycie soli, nie rezygnując z pełnego smaku potraw.
Naturalnie warzony sos sojowy o obniżonej o 43% zawartości soli Kikkoman jest tak samo pyszny, jak oryginał, z tym samym wyjątkowo pikantnym smakiem! Jest również tak samo uniwersalny, dlatego śmiało możesz doprawiać nim mięso, ryby czy warzywa. Sprawdza się również jako dodatek do zup i dressingów sałatkowych oraz jako baza do marynat. Za pomocą sosu sojowego możesz dodać smaku wszystkim potrawom - nie tylko tym z kuchni azjatyckiej!
Ten sos sojowy otrzymał oficjalną licencję na stosowanie znaku V-Label w całej Europie przez niezależną Europejską Unię Wegetariańską (EVU) po przejściu rygorystycznego procesu testowania i selekcji.