Zupa miso z tofu i szpinakiem Kikkoman

Wegańskie
Dostępne wyłącznie w sklepach z żywnością azjatycką
Dostępne rozmiary

ZDROWA I WSZECHSTRONNA!

Zupa miso to w Japonii popularne danie kuchni narodowej. Prawie zawsze serwuje się ją z pałeczkami, które służą do wyławiania kąsków z zupy. Zamiast używać łyżki, Japończycy wypijają resztę zupy bezpośrednio z miski.

Zupa miso z tofu i szpinakiem Kikkoman jest łatwa w przygotowaniu i może posłużyć za pyszną bazę dla wielu innych smacznych dań, takich jak miso ramen czy zupa z makaronem udon. Znakomicie sprawdza się również jako przyprawa, na przykład do smażonego ryżu, smażonego makaronu albo sosu do makaronu miso.

Wszystkie nasze zupy miso są odpowiednie dla wegan!

*Wartości odżywcze podano dla zupy gotowanej na wrzątku.

Szpinak jest wyjątkowo pożywny dzięki zawartości żelaza, wapnia, niezbędnych witamin i minerałów. 

 

 

ODKRYJ ŚWIAT NASZYCH PRODUKTÓW

Nie obchodź się smakiem!

Zapisz się na regularną porcję pysznych inspiracji!
Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nie kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.