Sos do ryżu - słodki Kikkoman
Wegańskie
Dostępne wyłącznie w sklepach z żywnością azjatycką
Dostępne rozmiary

 

ZASKAKUJĄCO WSZECHSTRONNY.

Jeśli chcesz wzbogacić ryż - albo dowolną potrawę - o kuszący akcent smakowy, mamy coś dla ciebie: Sos do ryżu Kikkoman. Starannie dobrane składniki nadają mu niepowtarzalny słodko-pikantny aromat, a skropione nim dania zyskują apetyczny połysk. Niezależnie od tego, czy przygotujesz mięso, warzywa, zupę czy sałatkę, z tym sosem każdy posiłek stanie się po prostu pyszny.

Sos do ryżu Kikkoman ma jeszcze mnóstwo innych zastosowań. Wyśmienicie sprawdza się jako składnik dressingów, a karmelizowanym warzywom lub orzechom nadaje niepowtarzalny akcent. Wystarczy kilka łyżek, aby zwykły obiad zamienić w wykwintną ucztę.

Naszym sosem rozkoszować mogą się nie tylko miłośnicy mięsa, lecz również zdeklarowani weganie.

Sos do ryżu Kikkoman powstał na bazie naszego Naturalnie warzonego sosu sojowego Kikkoman. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o specjalnym sposobie, w jaki powstaje, zajrzyj na poświęconą mu stronę. Kliknij tutaj, aby poznać ciekawe fakty na temat historii Kikkomana.

 

 

ODKRYJ ŚWIAT NASZYCH PRODUKTÓW

Nie obchodź się smakiem!

Zapisz się na regularną porcję pysznych inspiracji!
Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nic kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.