Kikkoman Panko - Chrupiąca panierka w japońskim stylu
Wegańskie
Dostępne rozmiary

NIE DO ZASTĄPIENIA!

Bułka tarta panko wytwarzana jest ze specjalnego białego pieczywa. Jej nazwa pochodzi od japońskiego słowa pan, oznaczającego chleb, i ko, oznaczającego mąkę.

Ta chrupiąca panierka z bułki tartej to must-have w każdej kuchni. Może być stosowana do gotowania, pieczenia i smażenia. Sprawia, że każde danie zyskuje cudowną chrupkość. Dzięki drobno zmielonym, wysuszonym płatkom, panko jest lżejsza i bardziej puszysta niż zwykła bułka tarta. A ponieważ pochłania mniej oleju i tłuszczu, jej końcowa tekstura jest zauważalnie bardziej chrupiąca.

Odkryj nasz słodki sekret: Panko Kikkoman, chrupiącą bułkę tartą w japońskim stylu. Ponieważ nie zawiera przypraw, idealnie nadaje się również do przygotowywania deserów. Dzięki Panko Kikkoman spody do tart stają się bardziej chrupiące, a smażone w głębokim tłuszczu desery zyskują cudownie chrupką powłokę.

Aby uzyskać wyjątkowo kremową konsystencję zup i sosów, dodaj do nich jedną-dwie łyżki stołowe Panko Kikkoman!

 

 

ODKRYJ ŚWIAT NASZYCH PRODUKTÓW

Nie obchodź się smakiem!

Zapisz się na regularną porcję pysznych inspiracji!
Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nic kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.