Sos sojowy do sushi i sashimi Kikkoman

Wegańskie
Dostępne wyłącznie w sklepach z żywnością azjatycką
Dostępne rozmiary

SUBTELNY DODATEK DO RYB I OWOCÓW MORZA.

Sushi i sashimi cieszą się popularnością nie tylko w restauracjach – równie chętnie delektujemy się nimi w domu. Sos sojowy do sushi i sashimi Kikkoman to idealna przyprawa, którą warto mieć zawsze pod ręką - szczególnie, jeśli cenisz autentyczność.

Ten wyjątkowy sos jest nieco łagodniejszy w smaku niż klasyczny Sos sojowy Kikkoman, ale warzymy go z takim samym przywiązaniem do tradycyjnych przepisów. To właśnie jego łagodność sprawia, że sos doskonale komponuje się z orzeźwiającą pikantnością wasabi, a jednocześnie pozwala w pełni wybrzmieć smakowi ryb i owoców morza.

Dobra wiadomość: Sos sojowy do sushi i sashimi Kikkoman jest wegański, co czyni go znakomitym wyborem dla tych, którzy od ryby w swojej rolce maki wolą ogórek i awokado.

Chcesz dowiedzieć się więcej o naturalnym procesie warzenia naszych sosów sojowych? Kliknij tutaj!

 

ODKRYJ ŚWIAT NASZYCH PRODUKTÓW

Nie obchodź się smakiem!

Zapisz się na regularną porcję pysznych inspiracji!
Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nic kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.