Sos sojowy do sushi i sashimi Kikkoman

Wegańskie
Dostępne wyłącznie w sklepach z żywnością azjatycką

Sos sojowy (woda, sojapszenica, sól) (76%), woda, cukier, ekstrakt drożdżowy, sól.

SUBTELNY DODATEK DO RYB I OWOCÓW MORZA.

Sushi i sashimi cieszą się popularnością nie tylko w restauracjach – równie chętnie delektujemy się nimi w domu. Sos sojowy do sushi i sashimi Kikkoman to idealna przyprawa, którą warto mieć zawsze pod ręką - szczególnie, jeśli cenisz autentyczność.

Ten wyjątkowy sos jest nieco łagodniejszy w smaku niż klasyczny Sos sojowy Kikkoman, ale warzymy go z takim samym przywiązaniem do tradycyjnych przepisów. To właśnie jego łagodność sprawia, że sos doskonale komponuje się z orzeźwiającą pikantnością wasabi, a jednocześnie pozwala w pełni wybrzmieć smakowi ryb i owoców morza.

Dobra wiadomość: Sos sojowy do sushi i sashimi Kikkoman jest wegański, co czyni go znakomitym wyborem dla tych, którzy od ryby w swojej rolce maki wolą ogórek i awokado.

Chcesz dowiedzieć się więcej o naturalnym procesie warzenia naszych sosów sojowych? Kliknij tutaj!

 

ODKRYJ ŚWIAT NASZYCH PRODUKTÓW

Bądź zawsze na bieżąco!

Ekscytujące wiadomości, pyszne przepisy i ekstra konkursy.
Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nie kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.

Ekscytujące wiadomości, pyszne przepisy i ekstra konkursy. Brzmi dobrze?

Do newslettera