Naturalnie warzony ekologiczny sos sojowy Kikkoman

Wegańskie
Organiczne

woda, ekologiczne ziarno soi, pszenica ekologiczna, sól.

JAKOŚĆ Z NATURY.

Czysto Ekologiczny sos sojowy Kikkoman to czysta rozkosz dla podniebienia. Podobnie jak Naturalnie warzony sos sojowy, wariant ekologiczny powstaje z czterech składników: soi, pszenicy, wody i soli, które pozyskujemy z ekologicznych upraw. Rezultat? Smak i aromat równie intensywne, jak w przypadku klasycznego Sosu sojowego Kikkoman.

Nasz Ekologiczny sos sojowy Kikkoman produkowany jest w specjalnym zakładzie spełniającym najwyższe standardy jakości. Proces warzenia trwa kilka miesięcy, dzięki czemu sos zyskuje charakterystyczny smak umami, który miłośnicy Kikkomana doceniają od lat. Wersję ekologiczną naszego sosu można rozpoznać po logo produkcji europejskiej i numerze certyfikatu na etykiecie.

Co więcej, Ekologiczny sos sojowy Kikkoman jest odpowiedni dla wegan i ma niezwykle wszechstronne zastosowanie. Niezależnie od tego, czy posłuży za bazę do dipów i marynat, czy za przyprawę do ryżu, makaronu i warzyw, Ekologiczny sos sojowy Kikkoman nada każdemu daniu kuszący, naturalny smak.

Nasze sosy sojowe powstają w bardzo szczególny sposób. Chcesz dowiedzieć się więcej? Kliknij tutaj. Jeśli interesuje cię historia Kikkomana, odwiedź tę stronę.

 

 

ODKRYJ ŚWIAT NASZYCH PRODUKTÓW

Bądź zawsze na bieżąco!

Ekscytujące wiadomości, pyszne przepisy i ekstra konkursy.
Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nie kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.

Ekscytujące wiadomości, pyszne przepisy i ekstra konkursy. Brzmi dobrze?

Do newslettera