Pikantny sos z papryką chili do Kimchi Kikkoman

woda, pasta czosnkowa, syrop glukozowy, sól, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok pomarańczowy, wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, 5´-rybonukleotydy disodowe), czerwona papryka chili (czerwona papryka chili w proszku, granulowana czerwona papryka chili)(2%), sos rybny (sardele (ryba)), skrobia modyfikowana, alkohol etylowy, barwniki (karmel, ekstrakt z papryki), hydrolizowane białko sojowe, ocet spirytusowy, wędzony i suszony tuńczyk pasiasty w proszku (ryba), bezglutenowy sos sojowy (woda, ziarno soi, sól, ocet spirytusowy), ekstrakt drożdżowy, imbir w proszku, algi brunatne (Ascophyllum nodosum) w proszku, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa).

Dlaczego ten sos

  • Smak: cierpki, ostry, aromatyczny
  • Konsystencja: lepka


Zainspirowany tradycyjnym koreańskim daniem z kapusty, Sos z chili do kimchi Kikkoman jest prawdziwym asem w rękawie każdego profesjonalnego szefa kuchni. Nadaje mocny, pikantny akcent potrawom na talerzach twoich gości.

Sos z chili do kimchi Kikkoman łączy cały wachlarz intensywnych smaków, takich jak czosnek, imbir i papryczka chili, tworząc pikantną kompozycję opartą na autentycznym smaku koreańskiego kimchi. Rezultat jest głęboki, ostry i pikantny.

Sosu można oczywiście użyć do przyrządzania klasycznych dań kimchi – z pominięciem fermentacji. Sos ożywi także smak ryżu, potraw smażonych na głębokim tłuszczu, jajek, makaronów, dressingów, dipów, sosów i wielu innych potraw.

Pytania?

Chcesz o coś zapytać albo dowiedzieć się więcej o naszych produktach? Skontaktuj się z nami!

Teraz

Zainspiruj się!

Ten produkt doda ekstra „coś” niejednemu przepisowi!

Zobacz przepisy

ODKRYJ ŚWIAT NASZYCH PRODUKTÓW

Bądź zawsze na bieżąco!

Ekscytujące wiadomości, pyszne przepisy i ekstra konkursy.

Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nie kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.

Ekscytujące wiadomości, pyszne przepisy i ekstra konkursy. Brzmi dobrze?

Do newslettera