Naturalnie warzony sos sojowy z obniżoną zawartością soli

Wegańskie

woda, ziarno soi, pszenica, sól, ocet spirytusowy, cukier.

Dlaczego ten sos

  • Smak: słodki, umami, mniej słony, lekko słodowy
  • Konsystencja: płynna


Mniej soli, tyle samo smaku – to kwintesencja Sosu sojowego Kikkoman o obniżonej zawartości soli. Specjalny proces pozwala na usunięcie z sosu niemal połowy wyjściowej zawartości soli.

Podobnie jak klasyczna wersja, Sos sojowy Kikkoman o obniżonej zawartości soli ma intensywny, wytrawny smak umami. Jedyna różnica to zawartość soli - zmniejszona o około 43%.

Sos sojowy o niskiej zawartości soli jest równie wszechstronny jak ten klasyczny. Dodaje pełni aromatu sosom, zupom, warzywom i potrawom smażonym na patelni, co z pewnością docenią twoi goście. Idealnie nadaje się do końcowego doprawienia dania tuż przed podaniem..

Pytania?

Chcesz o coś zapytać albo dowiedzieć się więcej o naszych produktach? Skontaktuj się z nami!

Teraz

Zainspiruj się!

Ten produkt doda ekstra „coś” niejednemu przepisowi!

Zobacz przepisy

ODKRYJ ŚWIAT NASZYCH PRODUKTÓW

Bądź zawsze na bieżąco!

Ekscytujące wiadomości, pyszne przepisy i ekstra konkursy.

Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nie kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.

Ekscytujące wiadomości, pyszne przepisy i ekstra konkursy. Brzmi dobrze?

Do newslettera