Naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman

Wegańskie

woda, ziarno soi, pszenica, sól.

Dlaczego ten sos

  • Smak: słodki, słony, lekko kwaśny, słodowy
  • Konsystencja: płynna


Sos sojowy Kikkoman to wszechstronny produkt, bez którego nie obejdzie się żaden profesjonalny szef kuchni. Dzięki naturalnej formule jego głęboki, intensywny smak umami jest nie do pomylenia.

Niepowtarzalny, intensywny, wytrawny, umami – tak najlepiej opisać smak Sosu sojowego Kikkoman. W naturalnym procesie warzenia na bazie pszenicy powstaje sos sojowy, który rozwija na podniebieniu różnorodne, złożone smaki: słony, słodki, lekko kwaśny i słodowy.

Sos sojowy Kikkoman jest wegański, a zatem niesamowicie wszechstronny. Uszlachetnia nie tylko dania kuchni japońskiej, lecz także makarony, burgery, sałatki, a nawet desery.

Pytania?

Chcesz o coś zapytać albo dowiedzieć się więcej o naszych produktach? Skontaktuj się z nami!

Teraz

Zainspiruj się!

Ten produkt doda ekstra „coś” niejednemu przepisowi!

Zobacz przepisy

ODKRYJ ŚWIAT NASZYCH PRODUKTÓW

Bądź zawsze na bieżąco!

Ekscytujące wiadomości, pyszne przepisy i ekstra konkursy.

Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nie kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.

Ekscytujące wiadomości, pyszne przepisy i ekstra konkursy. Brzmi dobrze?

Do newslettera