Naturalnie warzony bezglutenowy sos sojowy Tamari Kikkoman

Wegańskie
Halal
Bezglutenowe
Naturalnie warzony bezglutenowy sos sojowy Tamari Kikkoman 1 L PET
Naturalnie warzony bezglutenowy sos sojowy Tamari Kikkoman 150 ml dyspenser
Naturalnie warzony bezglutenowy sos sojowy Tamari Kikkoman 20 L karton

woda, ziarno soi, sól, ocet spirytusowy.

Dlaczego ten sos

  • Smak: słony, mocny, mięsny
  • Konsystencja: płynna


Bezglutenowy sos sojowy Kikkoman to idealny wybór dla gości z nietolerancją glutenu. Dzięki naturalnemu procesowi warzenia jego smak w niczym nie ustępuje klasycznemu sosowi sojowemu.

Bezglutenowy sos sojowy Kikkoman oferuje szefom kuchni pełny, tradycyjny smak - niezależnie,  czy gotujesz, czy przyprawiasz. W porównaniu do klasycznego sosu sojowego, jego smak jest mocny, intensywny – niemal mięsny, dzięki czemu nadaje każdemu daniu głębię smaku umami.

Bezglutenowy sos sojowy Kikkoman znajduje zastosowanie w gastronomii wszędzie tam, gdzie używa się zwykłego sosu sojowego. Jest idealny do marynat, sosów lub dressingów, a jako sos sojowy bez glutenu jest również doskonałym wyborem dla szerokiego grona gości.

Pytania?

Chcesz o coś zapytać albo dowiedzieć się więcej o naszych produktach? Skontaktuj się z nami!

Teraz

Zainspiruj się!

Ten produkt doda ekstra „coś” niejednemu przepisowi!

Zobacz przepisy

ODKRYJ ŚWIAT NASZYCH PRODUKTÓW

Bądź zawsze na bieżąco!

Ekscytujące wiadomości, pyszne przepisy i ekstra konkursy.

Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nie kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.

Ekscytujące wiadomości, pyszne przepisy i ekstra konkursy. Brzmi dobrze?

Do newslettera