Sos do ryżu - słodki Kikkoman

Wegańskie
Dostępne wyłącznie w sklepach z żywnością azjatycką

cukier (36%), sos sojowy (woda, ziarno soi, pszenica, sól) (36%), syrop glukozowy, wino (zawiera dwutlenek siarki), woda, sól, ekstrakt drożdżowy.

 

ZASKAKUJĄCO WSZECHSTRONNY.

Jeśli chcesz wzbogacić ryż - albo dowolną potrawę - o kuszący akcent smakowy, mamy coś dla ciebie: Sos do ryżu Kikkoman. Starannie dobrane składniki nadają mu niepowtarzalny słodko-pikantny aromat, a skropione nim dania zyskują apetyczny połysk. Niezależnie od tego, czy przygotujesz mięso, warzywa, zupę czy sałatkę, z tym sosem każdy posiłek stanie się po prostu pyszny.

Sos do ryżu Kikkoman ma jeszcze mnóstwo innych zastosowań. Wyśmienicie sprawdza się jako składnik dressingów, a karmelizowanym warzywom lub orzechom nadaje niepowtarzalny akcent. Wystarczy kilka łyżek, aby zwykły obiad zamienić w wykwintną ucztę.

Naszym sosem rozkoszować mogą się nie tylko miłośnicy mięsa, lecz również zdeklarowani weganie.

Sos do ryżu Kikkoman powstał na bazie naszego Naturalnie warzonego sosu sojowego Kikkoman. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o specjalnym sposobie, w jaki powstaje, zajrzyj na poświęconą mu stronę. Kliknij tutaj, aby poznać ciekawe fakty na temat historii Kikkomana.

 

 

Skontaktuj się z nami!

Masz pytania dotyczące naszych produktów lub ich dostępności? A może po prostu chcesz dowiedzieć się więcej o Kikkomanie? Napisz do nas!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obowiązkowe

Prosimy zapoznać się z Informacją o ochronie danych. Więcej informacji handlowych można znaleźć w zakładce Redakcja.