Sos do ryżu - słodki Kikkoman

Wegańskie

Sugar (36%), Soy sauce (Water, Soybeans, Wheat, Salt) (36%), Glucose syrup, Wine (contains sulphur dioxide), Water, Salt, Yeast extract.

Soja, gluten, siarczyny

Dlaczego ten sos

  • Smak: słodki, lekko pikantny
  • Konsystencja: płynna


Kto powiedział, że sosy Kikkoman przeznaczone są wyłącznie do przyrządzania pikantnych dań? Sos do ryżu Kikkoman doskonale sprawdza się także przy deserach, wzbogacając ich słodki smak o wyrafinowaną nutę.

Sos do ryżu Kikkoman to pozycja obowiązkowa dla każdego profesjonalnego szefa kuchni. Powstaje z najwyższej jakości składników i ma wyjątkowy słodko-pikantny aromat. Wyśmienicie smakuje i apetycznie błyszczy - a wraz z nim twoje dania.

Oprócz swojego podstawowego zastosowania, Sos do ryżu Kikkoman dodaje odrobiny słodyczy wytrawnym potrawom, takim jak zupy i sałatki. Idealnie nadaje się do karmelizowania orzechów lub niuansowania smaku dań mięsnych. Dodaje też to ekstra “coś” do deserów, szczególnie w duecie z czekoladą.

Pytania?

Chcesz o coś zapytać albo dowiedzieć się więcej o naszych produktach? Skontaktuj się z nami!

Teraz

Skontaktuj się z nami!

Masz pytania dotyczące naszych produktów lub ich dostępności? A może po prostu chcesz dowiedzieć się więcej o Kikkomanie? Napisz do nas!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obowiązkowe

Prosimy zapoznać się z Informacją o ochronie danych. Więcej informacji handlowych można znaleźć w zakładce Redakcja.