Kikkoman Sos do Unagi

Wegańskie
Kikkoman Sos do Unagi 975 ml PET

Sugar, Water, Soy Sauce (Water, SoybeansWheat, Salt), Caramelised sugar syrup, Salt, Modified starch, Ethyl alcohol, Molasses, Yeast extract, Spirit vinegar, Thickener: Xanthan gum, Seaweed (Ascophyllum nodosum) powder.

Soja, gluten

Dlaczego ten sos

  • Smak: pikantny, słodki
  • Konsystencja: bardzo lepka


Kikkoman Sos do Unagi to doskonały wybór dla restauracji specjalizujących się w kuchni japońskiej. Stworzony z myślą o daniach z węgorza, działa cuda również z wieloma innymi potrawami.

Smakiem przypomina Sos sojowy Kikkoman - jeden ze składników naszego sosu do Unagi. Wyróżnia się charakterystyczną słodyczą i jednolitą, gęstą konsystencją, która wzbogaca smak i wygląd każdego dania.

Kikkoman Sos do Unagi najlepiej nadaje się do przyrządzania japońskich dań, takich jak sushi, sashimi i potrawy z węgorza. Doskonale sprawdza się również jako przyprawa do jajek. Kreatywni szefowie kuchni z łatwością znajdą jeszcze więcej nowych zastosowań dla tego wszechstronnego sosu.

Pytania?

Chcesz o coś zapytać albo dowiedzieć się więcej o naszych produktach? Skontaktuj się z nami!

Teraz

Skontaktuj się z nami!

Masz pytania dotyczące naszych produktów lub ich dostępności? A może po prostu chcesz dowiedzieć się więcej o Kikkomanie? Napisz do nas!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obowiązkowe

Prosimy zapoznać się z Informacją o ochronie danych. Więcej informacji handlowych można znaleźć w zakładce Redakcja.