



Water, Organic soybeans, Organic wheat, Salt.
Soja, gluten
Dlaczego ten sos
- Smak: słodki, słony, lekko kwaśny, słodowy
- Konsystencja: płynna
Jeśli naprawdę chcesz zaoferować swoim gościom wyłącznie najlepsze i najbardziej wyszukane składniki, Ekologiczny sos sojowy Kikkoman jest idealnym wyborem. Naturalnie warzony w tradycyjny sposób, powstaje z soi i pszenicy z ekologiczych upraw.
Ekologiczny sos sojowy Kikkoman jest równie wszechstronny, intensywny, wytrawny i równie bogaty w umami jak klasyczna wersja sosu. Zapewnia idealną równowagę słodkich, słonych, lekko kwaśnych i lekko słodowych nut. Ekologiczna jakość spotyka złożoną różnorodność aromatów.
Ekologiczny sos sojowy Kikkoman to prawdziwie wszechstronny produkt, który odpowiada na wszystkie profesjonalne potrzeby kulinarne. Szefowie kuchni wykorzystują jego najwyższą ekologiczną jakość do uszlachetniania, doprawiania i dodawania aromatu.