Naturalnie warzony bezglutenowy sos sojowy Tamari Kikkoman

Wegańskie
Halal
Bezglutenowe

woda, ziarno soi, sól, ocet spirytusowy.

Soja

Dlaczego ten sos

  • Smak: słony, mocny, mięsny
  • Konsystencja: płynna


Bezglutenowy sos sojowy Kikkoman to idealny wybór dla gości z nietolerancją glutenu. Dzięki naturalnemu procesowi warzenia jego smak w niczym nie ustępuje klasycznemu sosowi sojowemu.

Bezglutenowy sos sojowy Kikkoman oferuje szefom kuchni pełny, tradycyjny smak - niezależnie,  czy gotujesz, czy przyprawiasz. W porównaniu do klasycznego sosu sojowego, jego smak jest mocny, intensywny – niemal mięsny, dzięki czemu nadaje każdemu daniu głębię smaku umami.

Bezglutenowy sos sojowy Kikkoman znajduje zastosowanie w gastronomii wszędzie tam, gdzie używa się zwykłego sosu sojowego. Jest idealny do marynat, sosów lub dressingów, a jako sos sojowy bez glutenu jest również doskonałym wyborem dla szerokiego grona gości.

Pytania?

Chcesz o coś zapytać albo dowiedzieć się więcej o naszych produktach? Skontaktuj się z nami!

Teraz

Zainspiruj się!

Ten produkt doda ekstra „coś” niejednemu przepisowi!

Zobacz przepisy

Skontaktuj się z nami!

Masz pytania dotyczące naszych produktów lub ich dostępności? A może po prostu chcesz dowiedzieć się więcej o Kikkomanie? Napisz do nas!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obowiązkowe

Prosimy zapoznać się z Informacją o ochronie danych. Więcej informacji handlowych można znaleźć w zakładce Redakcja.