Naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman

Wegańskie

woda, ziarno soi, pszenica, sól.

Soja, gluten

Dlaczego ten sos

  • Smak: słodki, słony, lekko kwaśny, słodowy
  • Konsystencja: płynna


Sos sojowy Kikkoman to wszechstronny produkt, bez którego nie obejdzie się żaden profesjonalny szef kuchni. Dzięki naturalnej formule jego głęboki, intensywny smak umami jest nie do pomylenia.

Niepowtarzalny, intensywny, wytrawny, umami – tak najlepiej opisać smak Sosu sojowego Kikkoman. W naturalnym procesie warzenia na bazie pszenicy powstaje sos sojowy, który rozwija na podniebieniu różnorodne, złożone smaki: słony, słodki, lekko kwaśny i słodowy.

Sos sojowy Kikkoman jest wegański, a zatem niesamowicie wszechstronny. Uszlachetnia nie tylko dania kuchni japońskiej, lecz także makarony, burgery, sałatki, a nawet desery.

Pytania?

Chcesz o coś zapytać albo dowiedzieć się więcej o naszych produktach? Skontaktuj się z nami!

Teraz

Zainspiruj się!

Ten produkt doda ekstra „coś” niejednemu przepisowi!

Zobacz przepisy

Skontaktuj się z nami!

Masz pytania dotyczące naszych produktów lub ich dostępności? A może po prostu chcesz dowiedzieć się więcej o Kikkomanie? Napisz do nas!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obowiązkowe

Prosimy zapoznać się z Informacją o ochronie danych. Więcej informacji handlowych można znaleźć w zakładce Redakcja.