Kikkoman Glazura Teriyaki

Wegańskie

Sugar, Water, Wine (contains Sulphur dioxide), Soy sauce (Water, SoybeansWheat, Salt), Salt, Caramelised sugar syrup, Modified starch, Concentrated apple juice, Spirit vinegar, Ginger powder, Thickener: Xanthan gum.

Soja, gluten, siarczyny

Dlaczego ten sos

  • Smak: słodki, cierpki
  • Konsystencja: bardzo lepka


Kikkoman Glazura Teriyaki oferuje profesjonalnym szefom kuchni skuteczny sposób na wzbogacenie swoich dań o autentycznie japoński smak.

Kikkoman Glazura Teriyaki wyróżnia się swoim słodkim i pikantnym aromatem, który powstaje dzięki połączeniu naturalnie warzonego sosu sojowego, wina i wyselekcjonowanych przypraw. W efekcie powstaje harmonijny, intensywny, idealnie zbalansowany smak. Dzięki swojej konsystencji Kikkoman Glazura Teriyaki dokładnie otula składniki gotowania, podkreślając ich smak

Dzięki swojej lepkiej konsystencji Kikkoman Glazura Teriyaki idealnie nadaje się do glazurowania lub wykańczania potraw. Doskonale pasuje do drobiu, mięsa, ryb, owoców morza i warzyw. W profesjonalnej kuchni glazura pozwala na szybkie przyrządzenie pysznych, autentycznych dań teriyaki.

Pytania?

Chcesz o coś zapytać albo dowiedzieć się więcej o naszych produktach? Skontaktuj się z nami!

Teraz

Zainspiruj się!

Ten produkt doda ekstra „coś” niejednemu przepisowi!

Zobacz przepisy

Skontaktuj się z nami!

Masz pytania dotyczące naszych produktów lub ich dostępności? A może po prostu chcesz dowiedzieć się więcej o Kikkomanie? Napisz do nas!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obowiązkowe

Prosimy zapoznać się z Informacją o ochronie danych. Więcej informacji handlowych można znaleźć w zakładce Redakcja.