


sos sojowy (woda, ziarno soi, pszenica, sól), wino (zawiera dwutlenek siarki), cukier, woda, ocet spirytusowy, sól, ekstrakty przypraw, cebula w proszku, czosnek w proszku .
Soja, gluten, siarczyny
Dlaczego ten sos
- Smak: słodki, pikantny
- Konsystencja: płynna
Marynata Teriyaki Kikkoman idealnie sprawdza się przy smażonym mięsie, rybach i warzywach. Nadaje jedzeniu apetyczny połysk i autentyczny japoński aromat. Twoi goście będą zachwyceni!
Marynata Teriyaki Kikkoman powstaje na bazie naturalnie warzonego sosu sojowego, któremu zawdzięcza idealną równowagę między słodyczą i pikantnością, tak popularnym w gastronomii. Intensywność smaku umami zamienia każde danie w główną atrakcję.
Marynata Teriyaki Kikkoman jest szczególnie polecana do grillowanych i smażonych na patelni potraw. Rzadka konsystencja pozwala jej wniknąć głęboko w składniki w procesie marynowania, nadając mięsu, rybom i warzywom atrakcyjny połysk i bogaty aromat.