Naturalnie warzony bezglutenowy sos sojowy Tamari Kikkoman

Wegańskie
Halal
Bezglutenowe

woda, ziarno soi, sól, ocet spirytusowy.

BEZGLUTENOWA ALTERNATYWA

Mamy dobrą wiadomość dla fanów sosu sojowego, którzy zmagają się z nietolerancją glutenu. Kikkoman ma w swojej ofercie Bezglutenowy sos sojowy! Ciesz się smakiem ulubionych potraw bez wyrzeczeń!

Bezglutenowym sosem sojowym Kikkoman możesz śmiało zastąpić inne sosy sojowe. Jest tak samo wszechstronny i pełen smaku, jak klasyczny Sos sojowy Kikkoman. Jest również tak samo pyszny, dlatego Bezglutenowym sosem sojowym Kikkoman mogą delektować się wszyscy – nie tylko osoby na diecie bezglutenowej.

Proces warzenia Bezglutenowego sosu sojowego Kikkoman jest całkowicie naturalny, podobnie jak naszego oryginalnego Sosu sojowego. Dzięki swojej ulepszonej recepturze Bezglutenowy sos sojowy nie tylko nie zawiera glutenu, lecz jest również halal. Osoby wyznające wiarę muzułmańską mogą bez wahania używać go do gotowania i przyprawiania potraw. Wystarczy znaleźć na etykiecie certyfikaty potwierdzające, że jest produktem bezglutenowym i produktem halal.

Bezglutenowy sos sojowy Kikkoman został oficjalnie odznaczony symbolem V-label, co potwierdza, że jest on odpowiedni dla wegetarian i wegan.

Czy znasz już Bezglutenową marynatę Teriyaki Kikkoman? Kliknij tutaji dowiedz się więcej o naszym wyjątkowym produkcie.

 

 

 

Skontaktuj się z nami!

Masz pytania dotyczące naszych produktów lub ich dostępności? A może po prostu chcesz dowiedzieć się więcej o Kikkomanie? Napisz do nas!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obowiązkowe

Prosimy zapoznać się z Informacją o ochronie danych. Więcej informacji handlowych można znaleźć w zakładce Redakcja.