Bezglutenowy Sos Do Sushi Kikkoman

Bezglutenowe
Bezglutenowy Sos Do Sushi Kikkoman 345 g

cukier, woda, bezglutenowy sos sojowy (woda, ziarno soi, sól, ocet spirytusowy), sól, skrobia modyfikowana, syrop karmelizowanego cukru, alkohol etylowy, melasa, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), ekstrakt drożdżowy, algi brunatne (Ascophyllum nodosum) w proszku.

Soja

Dlaczego ten sos

  • Smak: słony, słodki
  • Konsystencja: bardzo lepka


Bezglutenowy sos do sushi Kikkoman to niezbędnik profesjonalnych szefów kuchni, którzy chcą doprowadzić do perfekcji smak i wygląd swoich potraw. Jego słono-słodki aromat i połyskliwa tekstura sprawiają, że doskonale nadaje się nie tylko do przyrządzania sushi.

Słodki, słony i idealnie zbalansowany – taki właśnie jest Bezglutenowy sos do sushi Kikkoman. Dzięki łagodnemu sojowemu posmakowi i połyskliwej teksturze gwarantuje autentyczne rezultaty niezależnie od przepisu.

Bezglutenowy sos do sushi Kikkoman stwarza nieograniczone możliwości dla profesjonalistów w dziedzinie gastronomii. Sushi, burger, pizza, makaron – każde danie zyskuje dzięki niemu szczególny akcent. Jest również doskonały jako marynata lub glazura o apetycznym połysku.

Pytania?

Chcesz o coś zapytać albo dowiedzieć się więcej o naszych produktach? Skontaktuj się z nami!

Teraz

Skontaktuj się z nami!

Masz pytania dotyczące naszych produktów lub ich dostępności? A może po prostu chcesz dowiedzieć się więcej o Kikkomanie? Napisz do nas!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obowiązkowe

Prosimy zapoznać się z Informacją o ochronie danych. Więcej informacji handlowych można znaleźć w zakładce Redakcja.