

Wegetariański ramen z tortellini
Wegetariański ramen z pierożkami tortellini, brokułami, spiralizowaną marchewką, pieczarkami, szpinakiem i dodatkiem jajka. Pycha!
Przygotowanie
Krok 1
Różyczki brokuła i pokrojone w ćwiartki pieczarki smaż na rozgrzanym oleju przez 5-8 minut. Marchewkę pokrój spiralizarem na cienkie paski. Dodaj szpinak i krótko podsmaż. Makaron przygotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Krok 2
Zagotuj ok. 540 ml wody i wymieszaj z bazą do zupy ramen Kikkoman. Jajka roztrzep i wlej do zupy. Odstaw do stężenia, a następnie przelej do 2 misek. Dodaj ugotowany makaron.
Krok 3
Warzyw ułóż na wierzchu. Udekoruj chili i świeżą kolendrą. Podawaj.
ID przepisu: 1104
Przepis w PDF
Dziękujemy za opinię!
Podoba ci się ten przepis? Oceń go!
Kliknij w liczbę gwiazdek, jaką chcesz przyznać przepisowi - im więcej, tym lepiej!
Odkryj więcej