

Pstrąg tęczowy z koperkiem i porem
Czas ogółem
35 min
35 min
Czas gotowania
Pstrąg nadziany porem doprawionym koperkiem i marynatą teriyaki to świetny sposób na zdrowie i sycące obiadowe danie z grilla.
Wartości odżywcze (na porcję)
2068 kJ
/
494 kcal
29 g
Tłuszcz
49 g
Białko
8 g
Węglowodany
Przygotowanie
Krok 1
Pora kroimy w plasterki. Mieszamy go z posiekanym koperkiem, marynatą Teriyaki i olejem.
Krok 2
Umytą rybę nadziewamy doprawionym porem.
Krok 3
Ryby grillujemy je z obu stron na rozgrzanej patelni.
Krok 4
Podajemy ze świeżą bagietką.
ID przepisu: 1018
Przepis w PDF
Dziękujemy za opinię!
Podoba ci się ten przepis? Oceń go!
Kliknij w liczbę gwiazdek, jaką chcesz przyznać przepisowi - im więcej, tym lepiej!
Odkryj więcej