Dressing francuski

Składniki

2 porcj(e/i)
60 ml
oliwy z oliwek
30 ml
octu balsamicznego
1 łyżka
miodu
1 łyżeczka
musztardy dijon

Przygotowanie

Składniki włożyć do shakera i mocno wstrząsnąć. Podawać jako dressing do sałatki lub dip do warzywnych przekąsek.

ID przepisu: 449

Przepis w PDF

Pobierz PDF

Dziękujemy za opinię!

Podoba ci się ten przepis? Oceń go!

Kliknij w liczbę gwiazdek, jaką chcesz przyznać przepisowi - im więcej, tym lepiej!

Składniki włożyć do shakera i mocno wstrząsnąć. Podawać jako dressing do sałatki lub dip do warzywnych przekąsek.

Podoba ci się ten przepis? Oceń go!

Dziękujemy za opinię!

Kliknij w liczbę gwiazdek, jaką chcesz przyznać przepisowi - im więcej, tym lepiej!

01

Nie obchodź się smakiem!

Zapisz się na regularną porcję pysznych inspiracji!
Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nie kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.