

Kasza kuskus z cytrusowymi pieczarkami i granatem
Czas ogółem20 min
Wartości odżywcze (na porcję)1186 kJ / 283 kcal
Przygotowanie
Krok 1
Pieczarki obrać, przekroić na pół, skropić sokiem z limonki, cytrynowym sosem sojowym Ponzu, dodać skórkę z limonki i wymieszać.
Krok 2
Na patelni rozpuścić masło i podsmażyć pieczarki na rumiany kolor.
Krok 3
Kuskus przełożyć do miski, zalać szklanką wrzątku, przykryć i odstawić na 5 minut. Po tym czasie przemieszać widelcem. Gotowy wymieszać z pestkami granatu i posiekaną miętą.
Krok 4
Podawać z pieczarkami na ciepło.
ID przepisu: 879
Przepis w PDF
Pobierz PDFDziękujemy za opinię!
Podoba ci się ten przepis? Oceń go!
Kliknij w liczbę gwiazdek, jaką chcesz przyznać przepisowi - im więcej, tym lepiej!
Odkryj więcej