Dip z mango i Ponzu
Dip z mango i Ponzu

Dip z mango i Ponzu

Czas ogółem5 min
5 minCzas przygotowania

Składniki

1 porcj(e/i)
100 g
mango z puszki
świeżo zmielony pieprz
Wartości odżywcze (na porcję)569 kJ / 135 kcal
0,4 gTłuszcz
2,6 gBiałko
26,2 gWęglowodany

Przygotowanie

Odsączyć mango z soku, pokroić w małe kawałki, zmiksować blenderem lub w robocie kuchennym. Dodać sos Ponzu, wymieszać. Powstały dip doprawić pieprzem i podawać jako dodatek do smażonych i grillowanych przekąsek.

ID przepisu: 166

Przepis w PDF

Pobierz PDF

Dziękujemy za opinię!

Podoba ci się ten przepis? Oceń go!

Kliknij w liczbę gwiazdek, jaką chcesz przyznać przepisowi - im więcej, tym lepiej!

Odsączyć mango z soku, pokroić w małe kawałki, zmiksować blenderem lub w robocie kuchennym. Dodać sos Ponzu, wymieszać. Powstały dip doprawić pieprzem i podawać jako dodatek do smażonych i grillowanych przekąsek.

Podoba ci się ten przepis? Oceń go!

Dziękujemy za opinię!

Kliknij w liczbę gwiazdek, jaką chcesz przyznać przepisowi - im więcej, tym lepiej!

01

Bądź zawsze na bieżąco!

Ekscytujące wiadomości, pyszne przepisy i ekstra konkursy.
Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nie kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.