Cataplana z piekarnika z małżami i krewetkami
Jedno naczynie, mnóstwo kulinarnej rozkoszy. Aromatyczna cataplana z małżami i krewetkami to proste w przygotowaniu danie, które zachwyca śródziemnomorskim smakiem.
Składniki
Przygotowanie
Krok 1
Place the mussels and prawns in cold water.
Krok 2
Rinse, peel, and chop the potatoes into small pieces. Then rinse the peppers and plum tomatoes and chop them into small pieces.
Krok 3
Roughly dice the bacon. Peel and chop the onion and garlic and sauté in a pot over a gentle heat with the remaining olive oil and bacon.
Krok 4
Add the tomato paste, paprika and bay leaves. Pour in the white wine and reduce the liquid by half.
Krok 5
Preheat the oven to 200 °C.
Krok 6
Now add the tomatoes, peppers, potatoes and prawns. Add the fish stock and season with sugar and Kikkoman soy sauce.
Krok 7
Place the mussels and prawns in the pot and cook together in the oven on the middle shelf.
Krok 8
In the meantime, chop the coriander and parsley, and pick the thyme leaves. Garnish with fresh herbs before serving.
ID przepisu: 1067
Przepis w PDF
Pobierz PDFDziękujemy za opinię!
Podoba ci się ten przepis? Oceń go!
Kliknij w liczbę gwiazdek, jaką chcesz przyznać przepisowi - im więcej, tym lepiej!
Odkryj więcej