Wrapy ze szpinakiem, papryką, awokado i mango
Wrapy ze szpinakiem, papryką, awokado i mango

Wrapy ze szpinakiem, papryką, awokado i mango

Czas ogółem15 min
15 minCzas przygotowania

Składniki

4 porcj(e/i)
4 
tortille z mąki pełnoziarnistej
80 g
świeżego szpinaku
1 
czerwonej papryki
1 
awokado
1 
mango
4 łyżeczki
sezamu
Wartości odżywcze (na porcję)1455 kJ / 348 kcal

Przygotowanie

Krok 1

Paprykę, mango i awokado pokroić w paseczki.

Krok 2

Na każdej tortilli ułożyć garść szpinaku, pokrojone owoce i warzywa. Posypać łyżeczką sezamu i doprawić cytrusowy sos Ponzu Kikkoman. Zwinąć jak krokiety i przekroić w połowie. Od razu podawać.

ID przepisu: 878

Przepis w PDF

Pobierz PDF

Dziękujemy za opinię!

Podoba ci się ten przepis? Oceń go!

Kliknij w liczbę gwiazdek, jaką chcesz przyznać przepisowi - im więcej, tym lepiej!

Paprykę, mango i awokado pokroić w paseczki.

Na każdej tortilli ułożyć garść szpinaku, pokrojone owoce i warzywa. Posypać łyżeczką sezamu i doprawić cytrusowy sos Ponzu Kikkoman. Zwinąć jak krokiety i przekroić w połowie. Od razu podawać.

Podoba ci się ten przepis? Oceń go!

Dziękujemy za opinię!

Kliknij w liczbę gwiazdek, jaką chcesz przyznać przepisowi - im więcej, tym lepiej!

01
02

Bądź zawsze na bieżąco!

Ekscytujące wiadomości, pyszne przepisy i ekstra konkursy.
Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nie kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.