

Rolada mięsna
Połączenie kurczaka z boczkiem i wiosennym akcentem szpinaku. Całość wzbogacona jest jajkami, które po rozkrojeniu rolady zapewniają świetny efekt wizualny.
Przygotowanie
Krok 1
Filety z kurczaka pokroić wzdłuż, przełożyć do szklanej miski, dodać Naturalnie warzony sos sojowy, czosnek granulowany, paprykę i delikatnie wymieszać. Wstawić do lodówki na min. 1 godzinę.
Krok 2
W międzyczasie jajka ugotować na twardo. Po ugotowaniu wystudzić i obrać ze skorupki.
Krok 3
W międzyczasie jajka ugotować na twardo. Po ugotowaniu wystudzić i obrać ze skorupki.
Krok 4
Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni ok. 30-40 minut (do zarumienienia).
ID przepisu: 975
Przepis w PDF
Dziękujemy za opinię!
Podoba ci się ten przepis? Oceń go!
Kliknij w liczbę gwiazdek, jaką chcesz przyznać przepisowi - im więcej, tym lepiej!
Odkryj więcej