Foccacia z cukinią i oliwkami
Foccacia z cukinią i oliwkami

Foccacia z cukinią i oliwkami

Czas ogółem90 min
90 minCzas przygotowania

Składniki

4 porcj(e/i)

Ciasto

15 g
świeżych drożdży
10 g
cukru
350 g
mąki pszennej typ 00
220 ml
ciepłej wody
10 g
oliwy

Dodatkowo

80 g
cukinii
30 g
oliwek kalamata bez pestek
10 g
oliwy
1 
Gałązka rozmarynu
Wartości odżywcze (na porcję)1470 kJ / 351 kcal

Przygotowanie

Krok 1

Cover the yeast with sugar and leave it to dissolve. Mix all ingredients for the dough with yeast and knead for about 10 minutes. Set aside covered to double in volume.

Krok 2

Preheat the oven to 190 degrees.

Krok 3

Cut the zucchini into half-slices and mix with soy sauce. Put the dough into a baking tray (21x25 cm), coat it with olive oil and let it rest for 30 minutes. After this time, gently press the zucchini and olives into the dough, sprinkle it with rosemary and bake for 30 minutes at 190 degrees.

ID przepisu: 922

Przepis w PDF

Pobierz PDF

Dziękujemy za opinię!

Podoba ci się ten przepis? Oceń go!

Kliknij w liczbę gwiazdek, jaką chcesz przyznać przepisowi - im więcej, tym lepiej!

Cover the yeast with sugar and leave it to dissolve. Mix all ingredients for the dough with yeast and knead for about 10 minutes. Set aside covered to double in volume.

Preheat the oven to 190 degrees.

Cut the zucchini into half-slices and mix with soy sauce. Put the dough into a baking tray (21x25 cm), coat it with olive oil and let it rest for 30 minutes. After this time, gently press the zucchini and olives into the dough, sprinkle it with rosemary and bake for 30 minutes at 190 degrees.

Podoba ci się ten przepis? Oceń go!

Dziękujemy za opinię!

Kliknij w liczbę gwiazdek, jaką chcesz przyznać przepisowi - im więcej, tym lepiej!

01
02
03

Odkryj więcej

Bądź zawsze na bieżąco!

Ekscytujące wiadomości, pyszne przepisy i ekstra konkursy.
Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nie kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.