Foccacia z cukinią i oliwkami
Czas ogółem90 min
90 minCzas przygotowania
Wartości odżywcze (na porcję)1470 kJ / 351 kcal
Przygotowanie
Krok 1
Cover the yeast with sugar and leave it to dissolve. Mix all ingredients for the dough with yeast and knead for about 10 minutes. Set aside covered to double in volume.
Krok 2
Preheat the oven to 190 degrees.
Krok 3
Cut the zucchini into half-slices and mix with soy sauce. Put the dough into a baking tray (21x25 cm), coat it with olive oil and let it rest for 30 minutes. After this time, gently press the zucchini and olives into the dough, sprinkle it with rosemary and bake for 30 minutes at 190 degrees.
ID przepisu: 922
Przepis w PDF
Pobierz PDFDziękujemy za opinię!
Podoba ci się ten przepis? Oceń go!
Kliknij w liczbę gwiazdek, jaką chcesz przyznać przepisowi - im więcej, tym lepiej!
Odkryj więcej