
woda, ziarno soi, pszenica, sól.
Soja, gluten
Dlaczego ten sos
Smak: słodki, słony, lekko cierpki, słodowy
Konsystencja: płynna
Złożone smaki wymagają starannie dobranych składników. Dla głębi umami wybierz sprawdzoną recepturę - naturalnie warzony Sos sojowy Kikkoman. To niezbędnik każdego szefa kuchni.
Ten sos sojowy jest naturalnie i w 100% wegański. Ale to tylko jeden z powodów, dla których znajduje tak wszechstronne zastosowanie. Tworzy złożone warstwy smaku: od słoności i słodyczy po delikatną kwaskowość i słodowe nuty. Wyróżniają go bogate, wyraziste brązowe nuty i perfekcyjnie zbalansowany profil smakowy.
Sos sojowy klasy premium w łagodniejszej i przystępnej cenowo wersji.
Delikatniejszy profil smakowy sprawia, że jest niezwykle wszechstronny. Doskonale podkreśla smak zarówno dań kuchni japońskiej, jak i makaronów, burgerów, sałatek, a nawet deserów - nigdy nie przyćmiewając smaku innych składników.


















