

Szaszłyki z tofu i bakłażana
Kuchnia uliczna to prawdziwe królestwo warzyw. Szaszłyki z bakłażana i tofu z tego przepisu przygotowuje się w mgnieniu oka, a do tego można do woli eksperymentować z różnymi warzywami sezonowymi. Sos na bazie Marynaty Teriyaki Kikkoman i azjatyckich grzybów doda potrawie słodko-pikantnego smaku.
Składniki
Szaszłyki:
Sos:
Do podania:
Przygotowanie
Skewers: Cut tofu and eggplant into equal-sized pieces and leave to steep in Kikkoman Teriyaki Marinade for 15 minutes. Remove from marinade, put on skewers and grill for about 10 minutes, until eggplant is soft. Reserve liquid!
Sauce: Sauté ginger and garlic in oil, then add shimeji mushrooms and fry for 2 minutes. Add honey and marinade and reduce.
To serve: Arrange skewers, pour sauce over and sprinkle with chopped chives and toasted sesame seeds. Serve with rice, if desired.
Tip
ID przepisu: F1024
Przepis w PDF
Pobierz PDFOdkryj więcej