Sproszkowany sos sojowy

Kikkoman oferuje także suszony rozpyłowo sos sojowy, który spełnia standardy przemysłowej produkcji jedzenia. Różne sproszkowane koncentraty suszy się rozpyłowo przy użyciu maltodekstryny. Sproszkowany sos sojowy jest idealną bazą dla kostek rosołowych, zup, sosów i marynat w proszku. Jest dostępny w 25-kilogramowych opakowaniach, pakowany do 400 kg na paletę i w różnych wersjach zawartości azotu. Naturalna metoda warzenia nie powoduje reakcji chemicznej 3-MCPD. Wszystkie produkty są wytwarzane w Europie zgodnie z normą ISO 9001, HACCP i dyrektywami UE.

Ważne: Nasze produkty są zrobione wyłącznie ze składników, które nie są genetycznie modyfikowane.

Skład sproszkowanego sosu sojowego

Skład produktuKS-20KU-20KN-20KL-20
Lista składnikówSos sojowy (Nasiona soi, Pszenica, Sól), Maltodekstryna, Sól.Sos sojowy (Nasiona soi, Pszenica, Sól), Maltodekstryna, Sól.Sos sojowy (Nasiona soi, Pszenica, Sól), Maltodekstryna, Sól.Sos sojowy (Nasiona soi, Pszenica, Sól), Maltodekstryna.
CechyIntensywny smak sosu sojowegoIntensywny smak sosu sojowegoŁagodny smak sosu sojowegoMniejsza zawartość soli
Bez GMO (UE)taktaktaktak
Odpowiedni dla wegantaktaktaktak
Nie zawiera laktozytaktaktaktak
Certyfikat halaltaktaktaktak
Certyfikat koszernościtaktaktaktak

 

Skład produktuBezglutenowy proszekNFE-PN
Lista składnikówSos sojowy (Nasiona soi, Sól, Ocet), Maltodekstryna, Sól.Białko pszeniczne, Sól.
CechyNie zawiera glutenuNie zawiera soi
Bez GMO (UE)tak-
Odpowiedni dla wegantaktak
Nie zawiera laktozytaktak
Certyfikat halaltaknie
Certyfikat koszernościtaknie

Odkryj więcej

Skontaktuj się z nami!

Masz pytania dotyczące naszych produktów lub ich dostępności? A może po prostu chcesz dowiedzieć się więcej o Kikkomanie? Napisz do nas!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obowiązkowe

Prosimy zapoznać się z Informacją o ochronie danych. Więcej informacji handlowych można znaleźć w zakładce Redakcja.