

Płynny sos sojowy
Oferta Kikkomana zawiera płynne, naturalnie warzone sosy sojowe i ich odmiany, które spełniają standardy produkcji przemysłowej żywności. Naturalna metoda warzenia nie powoduje reakcji chemicznej 3-MCPD. Naturalnie produkowany skład aromatów jest prekursorem naturalnego warzenia. Wszystkie produkty są wytwarzane w Europie zgodnie z HACCP i dyrektywami UE.
Ważne: Nasze produkty są zrobione wyłącznie ze składników, które nie są genetycznie modyfikowane.
Skład płynnego sosu sojowego Kikkoman
Skład produktu | Specjalny | Standardowy | O obniżonej zawartości soli | O obniżonej zawartości soli |
Lista składników | Woda, Nasiona soi, Pszenica, Sól. | Woda, Nasiona soi, Pszenica, Sól. | Woda, Nasiona soi, Pszenica, Sól, Alkohol, Cukier. | Woda, Nasiona soi, Sól, Ocet Spirytusowy. |
Cechy | Sos sojowy premium | Standardowy sos sojowy | Mniejsza zawartość soli | Nie zawiera glutenu |
Bez GMO (UE) | Tak | Tak | Tak | Tak |
Certyfikat wegan | Tak | Tak | Tak | Tak |
Nie zawiera laktozy | Tak | Tak | Tak | Tak |
Certyfikat halal | Nie | Nie | Nie | Tak |
Certyfikat koszerności | Tak | Tak | Tak | Tak |