Pomidorowy dip z Ponzu

Czas ogółem 5 min
5 min Czas przygotowania

Składniki

4 porcj(e/i)
6 
pomidorki koktajlowe
25 g
przecieru pomidorowego
Wartości odżywcze (na porcję) 601 kJ  /  143 kcal
0,2 g Tłuszcz
4,2 g Białko
25,6 g Węglowodany

Przygotowanie

Pomidorki umyć i pokroić w bardzo drobną kostkę. Wymieszać z przecierem pomidorowym i Ponzu, rozgniatając je przy użyciu widelca. Wedle uznania doprawić solą i pieprzem. Podawać jako dip do przekąsek albo salsę do dań z grilla.

ID przepisu: 473

Przepis w PDF

Dziękujemy za opinię!

Podoba ci się ten przepis? Oceń go!

Kliknij w liczbę gwiazdek, jaką chcesz przyznać przepisowi - im więcej, tym lepiej!

Pomidorki umyć i pokroić w bardzo drobną kostkę. Wymieszać z przecierem pomidorowym i Ponzu, rozgniatając je przy użyciu widelca. Wedle uznania doprawić solą i pieprzem. Podawać jako dip do przekąsek albo salsę do dań z grilla.

Podoba ci się ten przepis? Oceń go!

Dziękujemy za opinię!

Kliknij w liczbę gwiazdek, jaką chcesz przyznać przepisowi - im więcej, tym lepiej!

01

Nie obchodź się smakiem!

Zapisz się na regularną porcję pysznych inspiracji!
Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nic kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.