Dip z mango i Ponzu
Wyszukiwanie
Filtr
Dip z mango i Ponzu
Bookmark
15 od 15

Dip z mango i Ponzu

Dip z mango i Ponzu
Całkowity czas 5 min.
Czas przygotowania: 5 min.
569 kJ / 135 kcal
Tłuszcz: 0.4 g
Białko: 2.6 g
Węglowodany: 26.2 g

Składniki

przygotowanie

Odsączyć mango z soku, pokroić w małe kawałki, zmiksować blenderem lub w robocie kuchennym. Dodać sos Ponzu, wymieszać. Powstały dip doprawić pieprzem i podawać jako dodatek do smażonych i grillowanych przekąsek.

Produkty stosowane w tym przepisie

Całkowity czas 5 min.
Czas przygotowania: 5 min.
569 kJ / 135 kcal
Tłuszcz: 0.4 g
Białko: 2.6 g
Węglowodany: 26.2 g

Składniki