Dip z mango i Ponzu

Czas ogółem 5 min
5 min Czas przygotowania

Składniki

1 porcj(e/i)
100 g
mango z puszki
świeżo zmielony pieprz
Wartości odżywcze (na porcję) 569 kJ  /  135 kcal
0,4 g Tłuszcz
2,6 g Białko
26,2 g Węglowodany

Przygotowanie

Odsączyć mango z soku, pokroić w małe kawałki, zmiksować blenderem lub w robocie kuchennym. Dodać sos Ponzu, wymieszać. Powstały dip doprawić pieprzem i podawać jako dodatek do smażonych i grillowanych przekąsek.

ID przepisu: 166

Przepis w PDF

Dziękujemy za opinię!

Podoba ci się ten przepis? Oceń go!

Kliknij w liczbę gwiazdek, jaką chcesz przyznać przepisowi - im więcej, tym lepiej!

Odsączyć mango z soku, pokroić w małe kawałki, zmiksować blenderem lub w robocie kuchennym. Dodać sos Ponzu, wymieszać. Powstały dip doprawić pieprzem i podawać jako dodatek do smażonych i grillowanych przekąsek.

Podoba ci się ten przepis? Oceń go!

Dziękujemy za opinię!

Kliknij w liczbę gwiazdek, jaką chcesz przyznać przepisowi - im więcej, tym lepiej!

01

Nie obchodź się smakiem!

Zapisz się na regularną porcję pysznych inspiracji!
Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nic kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.