Dip jogurtowo-musztardowy

Czas ogółem 10 min
10 min Czas przygotowania

Składniki

4 porcj(e/i)
1 
szklanka greckiego jogurtu naturalnego
1 łyżka
musztardy miodowej
1 łyżeczka
cukru
Świeżo mielony czarny pieprz
Posiekany koperek

Przygotowanie

Wymieszaj wszystkie składniki i schłodź w lodówce przed podaniem. Idealny dodatek do mięs z grilla, ryb i pieczywa 

Opcjonalnie: świeże zioła, czosnek, posiekana cebulka itp. 

ID przepisu: 350

Przepis w PDF

Dziękujemy za opinię!

Podoba ci się ten przepis? Oceń go!

Kliknij w liczbę gwiazdek, jaką chcesz przyznać przepisowi - im więcej, tym lepiej!

Wymieszaj wszystkie składniki i schłodź w lodówce przed podaniem. Idealny dodatek do mięs z grilla, ryb i pieczywa 

Podoba ci się ten przepis? Oceń go!

Dziękujemy za opinię!

Kliknij w liczbę gwiazdek, jaką chcesz przyznać przepisowi - im więcej, tym lepiej!

01

Nie obchodź się smakiem!

Zapisz się na regularną porcję pysznych inspiracji!
Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nic kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.