Pełnoziarniste pankejki z łososiem, twarogiem i ogórkiem
Wyszukiwanie
Filtr
Pełnoziarniste pankejki z łososiem, twarogiem i ogórkiem
Bookmark
1 od 445

Pełnoziarniste pankejki z łososiem, twarogiem i ogórkiem

Puszyste pankejki z wędzonym łososiem są proste w przygotowaniu, ale wysublimowane w smaku. Rozpocznij dzień śniadaniem w iście skandynawskim stylu!

Pełnoziarniste pankejki z łososiem, twarogiem i ogórkiem
Całkowity czas: 20 min.
Czas przygotowania: 5 min.
Czas gotowania: 15 min.
2445 kJ / 584 kcal
Tłuszcz: 25,1 g
Białko: 39,6 g
Węglowodany: 50,01 g

Składniki na 2 porcj(e/i)

Dodatkowo:

Przygotowanie:

  1. Składniki na pankejki dokładnie wymieszaj.
  2. Na rozgrzaną patelnię natłuszczoną odrobiną oleju sezamowego nałóż po łyżce masy, formując pankejki. Przewróć pankejki na drugą stronę, kiedy zauważysz na ich powierzchni bąbelki.
  3. Pankejki podawaj z twarożkiem, plasterkami łososia i ogórka. Posyp koperkiem lub innym ziołami, które lubisz.
Całkowity czas: 20 min.
Czas przygotowania: 5 min.
Czas gotowania: 15 min.
2445 kJ / 584 kcal
Tłuszcz: 25,1 g
Białko: 39,6 g
Węglowodany: 50,01 g

Składniki na 2 porcj(e/i)

Dodatkowo: