Płynny sos sojowy

Oferta Kikkomana zawiera płynne, naturalnie warzone sosy sojowe i ich odmiany, które spełniają standardy produkcji przemysłowej żywności. Naturalna metoda warzenia nie powoduje reakcji chemicznej 3-MCPD. Naturalnie produkowany skład aromatów jest prekursorem naturalnego warzenia. Wszystkie produkty są wytwarzane w Europie zgodnie z HACCP i dyrektywami UE.

Ważne: Nasze produkty są zrobione wyłącznie ze składników, które nie są genetycznie modyfikowane.

Skład płynnego sosu sojowego Kikkoman

Skład produktuSpecjalnyStandardowyO obniżonej zawartości soliO obniżonej zawartości soli
Lista składnikówWoda, Nasiona soi, Pszenica, Sól.Woda, Nasiona soi, Pszenica, Sól.Woda, Nasiona soi, Pszenica, Sól, Alkohol, Cukier.Woda, Nasiona soi, Sól, Ocet Spirytusowy.
CechySos sojowy premiumStandardowy sos sojowyMniejsza zawartość soliNie zawiera glutenu
Bez GMO (UE)TakTakTakTak
Certyfikat weganTakTakTakTak
Nie zawiera laktozyTakTakTakTak
Certyfikat halalNieNieNieTak
Certyfikat koszernościTakTakTakTak

Odkryj więcej

Nie obchodź się smakiem!

Zapisz się na regularną porcję pysznych inspiracji!
Nie wszystkie wymagane pola zostały wypełnione.

Chcę otrzymywać informacje o produktach, nowościach i promocjach na swój adres e-mail. To nic nic kosztuje, a wypisać się możesz w każdej chwili.