Naturalnie warzony sos sojowy
Naturalnie warzony sos sojowy
Naturalnie warzony sos sojowy
Naturalnie warzony sos sojowy
Naturalnie warzony sos sojowy
Previous
Next
Dostępne rozmiary
150 ml dyspenser, 150 ml butelka, 250 ml butelka, 500 ml i 1 L PET

Naturalnie warzony sos sojowy

wegański
wegański

Nasz klasyczny produkt - naturalnie warzony sos sojowy - to idealna przyprawa do gotowania i podkreślania smaku dań na talerzu. Pasuje do wszystkich rodzajów potraw, nie tylko tych z kuchni azjatyckiej! Wypróbuj naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman w połączeniu ze swoim ulubionym jedzeniem - włoską pizzą, amerykańskim burgerem, sałatkami, a nawet deserami. Wyjątkowa przyprawa doda łagodnego aromatu i bogatego smaku umami każdej potrawie.

Naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman jest produkowany według tradycyjnej receptury przy użyciu tylko czterech składników: soi, pszenicy, wody i soli. Nie zawiera żadnych sztucznych dodatków, konserwantów, barwników ani ulepszaczy smaku. Jego znakami rozpoznawczymi są klarowna, czerwono-brązowa barwa oraz niepowtarzalny smak.

Ten sos sojowy otrzymał oficjalną licencję na stosowanie znaku V-Label w całej Europie przez niezależną Europejską Unię Wegetariańską (EVU) po przejściu rygorystycznego procesu testowania i selekcji.

więcej

Czy wiesz, że?

Niekapiący dozownik, w którym tak doskonale prezentuje się Naturalnie warzony sos sojowy od Kikkomana, przez lata urósł do rangi przedmiotu kultowego. Ikoniczna butelka zaprojektowana przez japońskiego designera Kenji Ekuana jest przy tym praktyczna w użyciu i ułatwia precyzyjne dozowanie sosu. Butelkę o pojemności 150 ml można myć w zmywarce oraz ponownie napełnić sosem.