Naturalnie warzony sos sojowy
Naturalnie warzony sos sojowy
Naturalnie warzony sos sojowy
Naturalnie warzony sos sojowy
Naturalnie warzony sos sojowy
Naturalnie warzony sos sojowy
Previous
Next
Dostępne rozmiary
1 PET, 10 ml saszetka, 1,9 L pojemnik, 5 L karton, 15 L karton, 20 L karton

Naturalnie warzony sos sojowy

wegański
wegański

Nasz klasyk – naturalnie warzony sos sojowy – to przyprawa, którą wzbogacimy  smak każdego dania zarówno w trakcie gotowania, jak i na talerzu. Zawsze idealnie podkreśli smak i to nie tylko w specjałach kuchni azjatyckiej. Możesz użyć go do przyrządzenia każdej ulubionej potrawy, bo doskonale sprawdzi się jako dodatek do wszystkiego: włoskiego makaronu, amerykańskiego burgera, sałatki, a nawet deseru.

Sos powstaje w procesie warzenia według tradycyjnej receptury z czterech składników: ziaren soi i pszenicy, wody i soli. Tym, co niewątpliwie wyróżnia naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman jest przejrzysty, ciemnobursztynowy brąz i głęboki, niepowtarzalny aromat.

Ten sos sojowy otrzymał oficjalną licencję na stosowanie znaku V-Label w całej Europie przez niezależną Europejską Unię Wegetariańską (EVU) po przejściu rygorystycznego procesu testowania i selekcji.

więcej

Składniki

Woda, soja, pszenica, sól.

wartości odżywcze

Wartość energetyczna325 kJ
Tłuszcz0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0 g
Węglowodany3,2 g
w tym cukry0,6 g
Białko10 g
Sól16,9 g